/Zakelijk
Zakelijk 2018-02-22T16:08:40+00:00

Wij ontzorgen u als ondernemer

 

Welke risico’s loopt u als ondernemer?

U bent (startend) ondernemer en u maakt van uw bedrijf een succes. Graag helpen wij u daarbij, door de risico’s die uw bedrijfscontinuïteit in gevaar kunnen brengen, in kaart te brengen. Er zijn risico’s die u zelf kunt dragen. Maar schade door  bv. brand aan het gebouw, inventaris of goederen kan een grote impact hebben op de bedrijfscontinuïteit. Zo ook kan het doorbetalen van zieke werknemers tijdens ziekte, uw bedrijf in problemen brengen. Wat dacht u overigens van uw eigen inkomsten bij ziekte? Maar ook. Wat bij een onverhoopte bedrijfsstilstand door een brand; uw afnemers wachten niet. Dan is het goed dat u een bedrijfsschadeverzekering heeft. Zo is het absoluut noodzakelijk uw uitgebreide aansprakelijkheid als werkgever en de aansprakelijkheid ten opzichte van derden te verzekeren. Financieel Adviesburo de Mul draagt betaalbare oplossingen aan voor deze vraagstukken.

Onze doelgroep

Zowel ZZP-ers, midden- en klein bedrijf als ook groot zakelijke relaties (o.a VDL en Hurks Bouwonderneming) zijn gewaardeerde relaties van Financieel Adviesburo de Mul. Voor alle partijen hebben wij passende en sluitende oplossingen in de vorm van een compleet pakket aan verzekeringen.

Waarom kiezen voor Financieel Adviesburo de Mul?

Onze afdeling Bedrijven heeft goede vakbekwame medewerkers die door middel van permanente educatie voor u een goede gesprekspartner zijn en blijven. Én u bent verzekerd van één vast aanspreekpunt.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak:

040-2645810 (keuze 3) of stuur een e-mail naar bedrijven@fademul.nl.